Sunday, November 6, 2016

Assalamualaikum :)

yuhuuuuuuu...hahaha lama sangat x update blog... rindu uiiii... nak tau, dh nak stress sebab xdpt nak log in account ni... nak nangis dah sbb sayang sgt kalau xdpt selamatkan post2 yg dulu..kenangan tau...

well ape kabar la semua2nya... masing2 sume dah busy kan dgn life masing2.. nile tgk2 balik dulu zaman muda remaja belia lg..sekarang tgk masing2 dh jadi mak, ayah.dari sorang anak, anak dua, anak 3, anak 4... dah lama dah masa berlalu kan.. hihihi...

na punye cerita? xde ape yang menarik pon..masih berdua masih berhoneymoon lg..hahaha... keje pulak still keje yg lama.. masih mencarik time yg sesuai utk jadi surirumah tangga sepenuh masa... maybe After ada anak... anak? masih lg berusaha... memang dah puas menangis meraung pasal anak ni tapi doa jela utk kami ye.. jadi ummi and babah.. mak pulak sekarang dah gemok!!! hahaha.. nak2 lepas operate buang rahim semua.. semoga mak cepat sembuh..

ok la stop smpai sini dahulu..mengantok pulak.. hati sedang gundah gulana sebenarnya... tapi... tula nak layan pon xguna kan....ok laaaa.... tadaaaaaaa...

ASSALAMUALAIKUM :)

Sunday, June 7, 2015

sikit punye update yang tertangguh dulu

assalamualaikum..... hahai... ape kabar org kampungggg???? ^_^
oleh kerana dan sebabnye besok adalah hari na bercuti..so why not today i'm spending time sketla untuk update cerita2 yang tertangguh tuh... azam na untuk kembali aktif berblogging.. macam2 dulu2 kan... sekarang ni segala2nya sudah ke laut.. hahaha....

oke first of all... na, alhamdulillah sihat.. cuma masih lagi belum sepenuhnye pulih lg dgn penyakit na nie.. kalau nak flashback balik pasal sakit tu kan.. na rasa nak nanges sangat2... sedih.. dan jugak fobia.... tapi tulah na cuba untu berfikiran positif... sakit ni tanda Allah sayang kan.. dan yg paling penting, na perlu lah menghadapi segala dugaan sebagai balasan di atas segala yang tidak baik yang na lakukan... dugaan  tu apa sangat nak berbanding dengan kasih sayang yang Allah bagi dekat na kan...

2nd, we still in our honeymoon mood... hihi.. xde rezeki lagi nak ada baby sendiri.. walaupon manusia sekeliling mula bermain kasar dengan na.. ckp pon duk lain mcm je macamlah berdosa sangat gamaknye xde baby... tapi tu la we still keep on trying... In sha Allah... doakan ye.... :)

belanja sikitla gambo2 tertangguh ye...


ni lepas nikah..


esoknya 30.11.13

kite ade pengapit sampai 2 oke.. hihi.. yg sorang tgh nak ngelat.. sorang lagi jadi bidan terjun pengapit.. btw, tq to both of you ea...



oke yang bawah ini adalah masa outdoor

 forever salute :)

gambo 1 : dengarlah ni..dgrlah...
gambo 2 : malas malas nak layan.. hahaha


layan lagiii...






terima kasih kepada semua.. nak2 pulak keluarga besar na, my vvips, saudara mara, jiran tetangga, kawan2... walopun ade yang duka nye.. tapi orang kata ini lah pemanisnye kan...  semoga dipermudahkan segala urusan kita semua ya... dan doakan na dan suami... yang paling nak mintak sgt doanya, doakan kami dikurniakan baby dalam masa yang terdekat ni yaaaa.. :)



Saturday, June 6, 2015

^_^

Assalamualaikum........

perghhhhh berabuk sangat la blog saya nie.. maafkan na ye syg... na nie rindu sangat nak berblogging bagai...tapi tulah tuntutan kerja katenye... ni pon jarang dah on laptop..online dekat henfon je.. hahahah...
xde goodnews lagi... masih lagi berdua, berhoneymoon... inshaaAllah..xlama lagi semoga ade rezeki baby pulak ye... doakannnnn..... ^_^

Saturday, December 13, 2014

hahai

Assalamualaikum.....
hahai... berabuk2nye lah ini blog... sorry ye syg... byk perkara yg terjadi sampai terabai dgn hobi yang satu ni... InsyaaAllah... pasni akan mulakan balik hobi ni... hihihi....

banyak benda yg berlaku.. jadinye sile doakan yang terbaik utk na.... semoga na tabah untuk melalui segala dugaan Allah ni....

tadaaaaaa~