Sunday, June 7, 2015

sikit punye update yang tertangguh dulu

assalamualaikum..... hahai... ape kabar org kampungggg???? ^_^
oleh kerana dan sebabnye besok adalah hari na bercuti..so why not today i'm spending time sketla untuk update cerita2 yang tertangguh tuh... azam na untuk kembali aktif berblogging.. macam2 dulu2 kan... sekarang ni segala2nya sudah ke laut.. hahaha....

oke first of all... na, alhamdulillah sihat.. cuma masih lagi belum sepenuhnye pulih lg dgn penyakit na nie.. kalau nak flashback balik pasal sakit tu kan.. na rasa nak nanges sangat2... sedih.. dan jugak fobia.... tapi tulah na cuba untu berfikiran positif... sakit ni tanda Allah sayang kan.. dan yg paling penting, na perlu lah menghadapi segala dugaan sebagai balasan di atas segala yang tidak baik yang na lakukan... dugaan  tu apa sangat nak berbanding dengan kasih sayang yang Allah bagi dekat na kan...

2nd, we still in our honeymoon mood... hihi.. xde rezeki lagi nak ada baby sendiri.. walaupon manusia sekeliling mula bermain kasar dengan na.. ckp pon duk lain mcm je macamlah berdosa sangat gamaknye xde baby... tapi tu la we still keep on trying... In sha Allah... doakan ye.... :)

belanja sikitla gambo2 tertangguh ye...


ni lepas nikah..


esoknya 30.11.13

kite ade pengapit sampai 2 oke.. hihi.. yg sorang tgh nak ngelat.. sorang lagi jadi bidan terjun pengapit.. btw, tq to both of you ea...



oke yang bawah ini adalah masa outdoor

 forever salute :)

gambo 1 : dengarlah ni..dgrlah...
gambo 2 : malas malas nak layan.. hahaha


layan lagiii...






terima kasih kepada semua.. nak2 pulak keluarga besar na, my vvips, saudara mara, jiran tetangga, kawan2... walopun ade yang duka nye.. tapi orang kata ini lah pemanisnye kan...  semoga dipermudahkan segala urusan kita semua ya... dan doakan na dan suami... yang paling nak mintak sgt doanya, doakan kami dikurniakan baby dalam masa yang terdekat ni yaaaa.. :)



Saturday, June 6, 2015

^_^

Assalamualaikum........

perghhhhh berabuk sangat la blog saya nie.. maafkan na ye syg... na nie rindu sangat nak berblogging bagai...tapi tulah tuntutan kerja katenye... ni pon jarang dah on laptop..online dekat henfon je.. hahahah...
xde goodnews lagi... masih lagi berdua, berhoneymoon... inshaaAllah..xlama lagi semoga ade rezeki baby pulak ye... doakannnnn..... ^_^

Saturday, December 13, 2014

hahai

Assalamualaikum.....
hahai... berabuk2nye lah ini blog... sorry ye syg... byk perkara yg terjadi sampai terabai dgn hobi yang satu ni... InsyaaAllah... pasni akan mulakan balik hobi ni... hihihi....

banyak benda yg berlaku.. jadinye sile doakan yang terbaik utk na.... semoga na tabah untuk melalui segala dugaan Allah ni....

tadaaaaaa~

Friday, April 4, 2014

hukhukhuk

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.... phewwww berabuk sana sini blog kite... haiyooo haiyooo i'm so sorry my dear blog... mcm2 dah jadi after my kenduri... Allah.. semoga disembuhkan penyakit na nie.... aminnn

Alhamdulillah... setelah segala cabaran dan dugaan.. finally na selamat menjadi isteri kepada incik Solehuddin bin Mohd razali... pergh nak cite pasal majlis sume mang panjang gile... Akad nikahnye mule dlm pukul 9.30pm n berakhir hampir kol 11 lebih macam tuh... 3 soklan skali amek incik soleh kene jawab...  tahniah incik Solehhhh :)

Alhamdulillah kendurinye xdela semewah mana.. biasa2 je..tapi mewah dgn kehadiran sahabat2 saudara mara... mang ramai sangat.. dan jugak rezeki bile pakcik catering jugak dgn baik hati sponser byk jugak dalam majlis na ni... and terima kasih jugak pada pakcik eddie dan acik aishah yang banyak membantu... terima kasih Allah menghadirkan org2 seperti ni... walaupon na dah xde abah...tapi alhamdulillah majlis tuh bejalan dgn lancar dan mudah...

sumpah, mang hati ni mcm2 masa tuh... sungguh na nak abah ada kat situ... tapi nak wat cmne kan... Allah lebih sayangkan abah... maafkan akak abah... xsempat abah nak jumpe menantu abah ni.... :(

gambo? haaa nantila upload.. sakit ati pulak dgn laptop ni duk hang je... ayoo jgnla..khidmat anda masih diperlukan oke syg.... :)